måndag 28 juni 2010

Hoppas Mick Jagger stannar på hotellet idag

Det finns ett roligt uttryck på portugisiska som blivit aktuellt i dagarna: "pé frio", kall fot. Det används när det finns någon med i rummet som liksom bidrar till att hemmalaget inte vinner. Han/hon är en "kall fot" som påverkar vårt lag och gör att de spelar dåligt eller förlorar. Det har konstaterats att Mick Jagger är en sådan. Han har lyckats slå ut både USA och England med hjälp av sin närvaro (han höll alltså på dessa lag). I tidningen idag nämndes det att Mick, som har en son med en brasilianska, kommer att hålla på Brasilien. Till Chiles tränare stora glädje, antogs det.

Statistiken talar ändå för Brasilien. Chile har inte vunnit på flera år. Storförluster senaste gångerna. VM är väl VM men jag tror ändå att det blir svårt för Chile att komma nära. Skulle i så fall vara en stor skräll. Alltså hoppas vi att Rolling Stonaren stannar på hotellet idag. Alternativt håller på Chile.

3 kommentarer:

 1. hehehe...håller med!
  Hoppas att han stannar hemma eller håller på Chile!
  Fru

  SvaraRadera
 2. Vidskeplig?
  Jaja. Det är ok.

  SvaraRadera
 3. Nja. Mest på skämt faktiskt. De roliga var ju att man här i Brasilien (också med en viss glimt i ögat antar jag) lyfte fram Mick Jagger som skyldig till lagens utslagning.

  SvaraRadera