tisdag 8 juni 2010

Sån här är jag!

Och det ska ingen ändra på. Så säger vi. Ingen ska beskylla oss för hur vi är. Ingen kan kräva att vi ska ändra på oss. Vi är oss själva och det är nog. "Jag är jag! Om det inte duger kan du dra."

En av de största lögnerna om kristen tro är att den gör att man inte blir sig själv. ”För att bli en kristen måste man sluta att vara sig själv, man måste bli någon man inte är.” Det är precis tvärtom. Det handlar om att bli sig själv. Men då handlar det om den man innerst inne är, den man är under ytan. Längst in.När Gud skapade hjärtat gjorde han det inte delat, inte kluvet. Han skapade hjärtat som hunger och törst efter honom. Ett hjärta som inte längre är sig självt förstår inte vart det är på väg, vad det hungrar efter. Det springer från det ena till det andra, ständigt på jakt efter något som kan stilla dess hunger.” Wilfrid Stinissen

2 kommentarer:

 1. Det är inte alls konstigt att du har varit svår att få tag på David. Det vankas återförening (gymnasiet) och vi försöker få grepp om dem som inte gått att få grepp om.

  Vad jag förstår av bloggen har du en hel Atlant att korsa för att nå till Karlstad. Du kommer att vara saknad på lördag men droppa gärna in och säg hej på: http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=108040065891154

  Du hamnade i Brasilien alltså? Förhoppningsvis ska jag snart besöka landet och kanske också få lite pisk på någon obskyr MMA-klubb.

  Råkade dubbelposta i ett urgammal inlägg om du undrar varför samma meddelande står där.

  Sköt om dig / Jens

  SvaraRadera
 2. Nejmen tjenare Jens! Kul att höra från dig. Vad gör du nuförtiden? Bor du kvar i samma tvåa? Har inte hört något om detta med återförening, men med tanke på avståndet är det kanske inte så konstigt. Hoppas ni har en bra återträff. Fatta att det gått 10 år!

  Ja. Hamnade i Brasilien. Bor här sedan 2005. Jag känner inte närmare till några dylika klubbar, däremot är du välkommen att höra av dig om du är i São Paulo någon gång så kan vi åtminstone dricka kaffe. Gör nog mindre ont.

  Ska försöka lämna en hälsning på facebook, annars får du hälsa så gött till alla!

  SvaraRadera