måndag 22 februari 2010

Jag vet inte

...vad jag ska skriva. Men det är ju alltid en början åtminstone.

I helgen var det full fart. Mina studier, teologi, drog igång igen. Intressant med nya ämnen och nya lärare. Ser fram emot fortsättningen. Dessutom hade vi ett möte med biståndsorganisationen vi arbetar lite för. Det tog väl i stort sett hela söndagen så nu är vi tillbaka i vardagsveckan typ utan att ha haft en "riktig" helg.

Men man ska inte klaga. Vi har i alla fall tur med vädret så att säga. 30 plus sedan flera veckor tillbaka. Sitter med en fläkt på som luftar fint kring fötter och ben. Hörde igår om snön i Sverige. Icke avundsjuk. Visst längtar man dit ibland, men med sådant väder kan man lättare hålla tillbaka känslorna.

Och dessutom hade vi en del av det bästa från Sverige här i helgen - utan kylan. Till lunch igår: potatis, köttbullar, gräddsås, lingonsylt (och mjölk såklart att dricka).

Och efterrätten? Blåbärspaj med marsanssås. (Man hittar faktiskt blåbär här då och då - de andra ingredienserna såsom lingonsylt och marsansås får man importera)

vi hörs

2 kommentarer:

  1. Ja här i Sverige har det kommit minst 50 cm snö bara på en eller 2 nätter. Blir så himla trött på den alltså! Hur länge ska du vara i Brasilien David? Bor du där för alltid och bara hälsar på ibland eller vad är framtidsplanerna?

    SvaraRadera
  2. Hej,

    Ja, snön kan vara fin men seg om den inte försvinner! Jobbigt i längden.

    Jag bor här på riktigt om man säger så. För alltid? Kanske!

    SvaraRadera